Om os

Powerkommunikation skaber forandring

Der er mange om buddet derude, mange muligheder, meget gammelt vin på nye flasker. Masser af renoverede modeller af de gode gamle 80’er og 90’er salgsmodeller, kommunikationsteknikker m.m.
Er det mere af det samme som i forvejen ikke virker at i leder efter? Fastholdelse af kommunikation og teknikker og mere udskiftning af medarbejdere, fordi I leder efter dem der passer ind i det der allerede er? Så er det ikke os I leder efter.

Vores vision

Vores styrke er udvikling og positiv forandring.
Implementering af kommunikation og positive tankegange der kan inspirere ledere og medarbejdere, til at genfinde gnisten i salg, samarbejde, udvikling og individuel samt fælles succes.

Vi er ikke som de andre – tværtimod.
Vi stræber efter den gyldne nøgle til positivitet og succes, og vi ved den går via afklaring og kommunikation.
Det ved vi meget om. Ikke hvordan det var i fordums tid, men hvordan moderne kommunikation virker, hjernes kapacitet og funktioner, hvordan positive følelser påvirker glæde og succes.

Alle kan, men ikke alle vil. Det kan vi hjælpe med, uanset om det er 1 til 1, grupper eller hele virksomheder.

Alle skal elske deres liv, lade sig inspirere, og acceptere at mærke deres fulde succes. Det er det vi kan hjælpe med, bakket op af flere internationale organisationer, og uddannelser fra verdens førende og bedste.

Hos dig eller os?

Vi har lokalerne i Odense, eller hos flere samarbejdspartnere landet over. Eller vi kan arrangere alt hos jer, for gøre det nemmere for jeres medarbejdere.

Vi kan tilbyde mange løsninger der passer jer som virksomhed. Vi afholder flere åbne kurser i vores lokaler i Odense, dog med et deltagermaks.
Ved større virksomheder og behov, benytter vi enten hoteller eller konferencecentre, eller jeres virksomhed hvis I har lokalerne til det.

Det er vigtigt at skabe nogle rammer hvor alle kan være og udvikle sig i takt med undervisningen, derfor stiller vi nogle krav for at højne kvalitet og indhold.

Vi garanterer forandring… og giver gnisten tilbage

Selvindsigt - dialog - success