Team Coaching

Powerkommunikation skaber forandring

Teambuilding er et misbrugt ord gennem de seneste 2 årtier, på trods af megen succes men også megen misforståelse.

Tager man en af de mange klicheer som overlevelsesture, så er det sikkert en spændende oplevelse, men samarbejdet og kommunikationen er taget ud af en kontekst og kan ikke nødvendigvis implementeres i virksomheden, holdet eller den gruppe af mennesker der skal være bedre sammen.

Familier skal tænke som virksomheder, og virksomheder skal tænke som familier. Det er grundstenen i vores filosofi, som både er afprøvet, og giver resultater i mange sammensætninger.

Vi vil gerne ind og skabe fællesfølelse baseret på respekten for hvert eneste individ. Hvor det at lytte og tale, er det der binder alt sammen.

Skabe styrket sammenhold i både med- og modgang.

Skabe styrke og omsorg når det svageste link har brug for motivation.

Finde kerneværdierne i det enkelte individ, og hvordan alle kan bidrage med værdier til gruppen som fundament til succes.

Så ved teamcoaching arbejder vi med simple begreber som “presence” “kommunikation” “kropssprog” “motivation” “inspiration” “sammenhold”

Det er medarbejdere og individer på holdet der skaber den samlede succes, og det fælles mål der giver retning. Vi hjælper med den røde tråd, og får bygget de værktøjer der er vigtige for jeres dynamik og mål.

Der skal være plads til indsigt og forandring, samt strukturændringer for at udvikling vil tage plads og for at der kan åbnes for succes.

Priser for Team Coaching afhænger af opgaven, lokation, tid og sted. Kontakt os for nærmere information.