CMHP – CLINICAL & MEDICAL HYPNOSIS PRACTITIONER

Powerkommunikation skaber forandring

Hypnose og samtaleværktøjer til sundhedsfagligt personale og øvrig klinikdrift.

Vi ved at udfordringen med de kurser der nogle gange udbydes via brancheforeninger, er de ikke altid “up to date” samt fyldestgørende i forhold til moderne teknikker og muligheder. Det vil vi lave om på med disse kurser. Vi tilbyder den eneste internationalt certificerede uddannelse i Danmark indenfor sundhed og medicin, udbudt af Europas bedst certificerede akademi, og udviklet af vores internationale prisvindende hovedinstruktør. Vi har som eneste eksterne akademi være gæsteunderviser på Københavns Universitet for et hold amerikanske neurologer.

På denne uddannelse garanterer vi dig de nyeste teknikker inden for hurtig og effektiv hypnose, teknikker der bryder med fortidens klicheer og misforståelser. Mange af teknikkerne er vi de eneste der underviser i, og vores tidligere kursister tæller alt fra neurologer til tandlæger, psykiatere, psykologer, sygeplejesker, kirurger, læger og meget mere. Både nationalt og internationalt.

Der tages hensyn til den type klienter/patienter I til dagligt har med at gøre, samt hvilke muligheder I har for at hjælpe yderligere udover det i normalt har kapacitet til.

Den type hypnose vi underviser i er en der kan benyttes i almindelig samtale uden at den man taler med ved at “nu skal de i hypnose”. Det er en tryg og tillidsfuld måde at arbejde med patienter på, og der fokuseres meget på resourcer og positiv powerkommunikation.
Få din klient i en trancetilstand på mindre end 5 minutter, en tilstand der er udgangspunkt for total afslapning, positivt fokus, fysisk og mental superkontrol, arbejde med smerte og ubehag, kontrolrumsteknik til fysiske justeringer samt til og frakoblinger (til behandling) – præ-operative behandlinger, fødsler og meget mere.

CMPH er utroligt effektivt, og kan med fordel benyttes af alle medarbejdere i virksomheden, så alle kender teknikkerne og kan følge patienten i deres process.

Hypnose kan mere end du tror…
Der er sket store kvantespring inden for hypnose de seneste år.
Med en international pris i ryggen har vi sat de mest moderne værktøjer sammen til brug i klinikker på et professionelt niveau med resultater der holder og virker.

SMERTEKONTROL / ANÆSTESI

Hypnose kan bruges med dokumenterede resultater til smertebehandling og bedøvelse, samt til at fjerne fysisk / mentalt ubehag.

KROPSFUNKTIONER OG RO

Få klientens krop til at samarbejde og være endnu mere fleksibel for at fremme din behandling og helingsprocess. Opret trance med enhver klient indenfor 5 minutter.

FOBIER OG FRYGT

Skab samarbejde og tryghed på minutter, og få klienten til at slippe frygt og fobier på en hurtig og e ektiv måde.

CMPH MODUL 1 (1,5 – 2 dage):
* Den positive samtale
* Skab tryghed og tillid
* Find korrekt tilstand i patienten
* Inducer til afslappet tilstand
* Giv værktøjer og suggestioner til selvhjælp
* Arbejd med let frygt/fobi og forløsning

CMPH MODUL 2 (1,5 – 2 dage):
* Avanceret frygt og fobi
* Arbejd med kroppen som et værktøj
* Anæstesi uden medicin eller preparater
* Arbejd med indstilling, heling og positiv udvikling efter konsultation
* Skab ankre til fremtidig brug
* Forankre selvhypnose til eget brug

Begge CMPH kurser starter fra kr. 3997,- pr. modul ved minimum 8 personer.

Endelig pris afhænger af antal, tid & sted.
Kontakt os for specifikt tilbud.