HNLP – NLP – ERHVERVSCOACHING

Powerkommunikation skaber forandring

Vi er FØRSTE udbyder af Professionel HNLP undervisning i Skandinavien. Moderne NLP med et effektivt twist og flere muligheder end hidtil.

“Lær at mestre din iboende coachingproces og kommunikation på flere niveauer for at skabe effektive kerne forandringer, indre styrke, motivation, lederskab og optimeret formidling.”

Hvorfor tage Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (HNLP) uddannelsen istedet for Neuro Linguistic Programing (NLP) ?

HNLP hjælper dig med at ændre perspektiv!

En elev spurgte: “hvor er hjertet i NLP”. Underviseren svarede “Hjertet er i dig”. Sådan blev HNLP født!

HNLP (Humanistic Neuro-Linguistic Psychology) integrerer kvantefysik kreativt, moderne neurovidenskab, hypnose, accelereret indlæring, moderne spiritualitet og sund fornuft med klassisk NLP. Man kan sige at HNLP er måden hvorpå vores sind skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd.

Både NLP & HNLP metoderne tilbyder en positiv, proaktiv, målorienteret og bæredygtig tilgang til at forbedre din ydeevne.
HNLP indeholder dog en mere humanistisk, holistisk og “organisk” tilgang end klassisk NLP som er væsentligt mere teknik orienteret.

HNLP er et studie i hvordan sindet skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd. Et af basisprincipperne vi arbejder ud fra er at alt og alle er forbundet med hinanden.

I HNLP er holdningen at vi som mennesker er i stand til meget mere end vi tror, fordi vi er meget mere end vi tror vi er. Den forestilling er baseret på viden af vores opfattelse af virkeligheden i nuet, som i virkeligheden er begrænset af information fra vores neurologiske filtre.

Det er vores indre forestillinger og tilstande, der bestemmer vores adfærd meget mere end verdenen uden for os.

Den humanistiske approach i HNLP er kernen hos en professionel kommunikator.
HNLP tager dig længere end kendte basisteknikker og systematiske processer, ind i en verden hvor du kan mestre coaching og systematisk terapeutisk arbejde.

I udlandet er der mange der skifter til HNLP fra NLP, som en mere humanistisk og psykologisk approach som skaber langt flere resultater og ressourcer mellem klient og behandler.

Vi har arbejdet med hypnose i mange år, og brugt de fleste af dem på at finde en vinkel på NLP der var lige så effektiv og troværdig, og uden at give slip på effektivitet. Mange af vores mentorer og inspirationskilder blev ved med at nævne ét navn. John Overdurf. Det er her HNLP kommer fra. Det mest moderne og effektive værktøj vi kender udover hypnose, og som nemt og effektivt kan implementeres i erhverv, ledelse, salg, coaching, behandling, terapi og enhver anden kommunikation uden hypnose er en del af det.

Hvis man skal definer forskellen mellem NLP og HNLP så kan NLP opfattes mere som en process hvor man følger låste processer og “krydser af” på listen over ting du “skal” gøre med din klient. Endnu mere misforstået er NLP blevet i erhvervslivet, hvor kvalitet og udførelser er endt med online spørgeskemaer og kurser der i virkeligheden er “light” coaching og intet har med NLP at gøre. Hvis NLP bruges korrekt og der undervises i det korrekt, er det gode værktøjer, viden og den rette attitude til at udføre det.

Så er der HNLP. HNLP udvikler og fremmer dig til at være et fuldt fungerende menneske. Her får du mere end værktøjer, viden og den rette indstilling, du får visdom og indsigt i hvor og hvornår du får mest ud af dine værktøjer, og hvordan du kan ændre alt til læring og udvikling. Tænk over det et øjeblik… Hvis du gør den rigtige ting på det forkerte tidspunkt, er det så rigtigt eller det samme som forkerte ting på det rigtige tidspunkt?

HNLP er altid om DIG… 
HNLP fejrer betydningen af at være et fuldt fungerende menneske. Alt du er er forandring, og forandring er alt du er. “P’et”’ står for Psykologi, som i søgen efter det psykologiske fundament for adfærd. Det skal ses i modsætning til “Programmering”, hvor klienter næsten behandles som en computer med en fejl, istedet for at hjælpe denne med selvrealisering.

Hvorfor blive en HNLP Practitioner?

Livet har mange udfordringer. Denne HNLP uddannelse vil give dig den fleksibilitet i sindet der skal til for at skabe de nødvendige forandringer via kommunikation, for at tage de rigtige beslutninger, for at hjælpe dig selv og andre.
Vil du styre dit eget liv og være en mester indenfor kommunikation, med moderne teknikker der giver klassisk NLP baghjul – Så er HNLP løsningen og uddannelsen. Med den kan du inspirere andre til at foretage de ændringer der skal til, ved at de selv er en del af processen, og du blot guider dem.

Kurset indeholder følgende:

 • Sensory acuity, peripheral vision
 • Auditory acuity.
 • Kinestethic acuity.
 • Rapport.
 • Linguistics.
 • Present state outcome state.
 • Anchoring.
 • Submodalities.
 • Reframing.
 • Context content reframe.
 • Miltonmodel.
 • Metapattern.
 • 6 step reframe.
 • Values Hierachy.
 • Strategies.
 • Visual squash.

Forløb:
Der er flere muligheder for gennemførelse af HNLP uddannelsen.

Først er der flere online moduler der skal gennemføres inden “live” modulerne.
“Live” modulerne kan gennemføres således:

1:  4-5 sammenhængende dage hos os, jer eller som retreat.

2: 3 moduler af 2 dages varighed over maksimalt 40 dage i alt.

Uddannelsen koster fra kr. 19.997 pr. person.
Ved flere personer/grupper kan der laves en pris med rabat, afhængig af udformingen:

Kontakt os for specifikt tilbud.